Five Tribes Five Tribes

Forums

Search
Forums » Ticket to Ride - the Board Game - English » sound
Show: Today's Posts 
  
AuthorTopic
dana_
Junior Member
Cadet

User Pages
Posts: 14
Registered:
July 2010
sound Tue, 25 June 2013 18:31
I lost the sound in the game.
Please help to get it back..
      
rasmussen81
DoW Content Provider
Designer's Oath

User Pages
Posts: 7126
Registered:
July 2007
Re:sound Tue, 25 June 2013 22:29
dana_ wrote on Tue, 25 June 2013 20:31

I lost the sound in the game.
Please help to get it back..


This may be a silly question, but have you tried looking in the Settings Menu? And have you checked the volume in other games to make sure it's not your device?
      
dana_
Junior Member
Cadet

User Pages
Posts: 14
Registered:
July 2010
Re:sound Tue, 25 June 2013 22:44
yes, in all other situation I have sound..
      
rasmussen81
DoW Content Provider
Designer's Oath

User Pages
Posts: 7126
Registered:
July 2007
Re:sound Tue, 25 June 2013 22:51
dana_ wrote on Wed, 26 June 2013 00:44

yes, in all other situation I have sound..


And have you checked to see if the settings of the game somehow got changed? It would be strange, but it could have happened... Confused
      
dana_
Junior Member
Cadet

User Pages
Posts: 14
Registered:
July 2010
Re:sound Wed, 26 June 2013 00:05
i didn't find any option in the game for turn sound off/on.
do you know where it is?
      
rasmussen81
DoW Content Provider
Designer's Oath

User Pages
Posts: 7126
Registered:
July 2007
Re:sound Wed, 26 June 2013 06:51
What platform are you playing the game on? iPad, Steam, Android,etc? Each version is a little different so it depends on what you're playing with?
      
dana_
Junior Member
Cadet

User Pages
Posts: 14
Registered:
July 2010
Re:sound Wed, 26 June 2013 11:28
I play on pc, using firefox or ie 8.
      
Apotheos
Junior Member

User Pages
Posts: 21
Registered:
January 2005
Re:sound Wed, 26 June 2013 19:08
dana_ wrote on Wed, 26 June 2013 03:28

I play on pc, using firefox or ie 8.



Clear your Cache and all the stored internet files and then try it again.
      
dana_
Junior Member
Cadet

User Pages
Posts: 14
Registered:
July 2010
Re:sound Thu, 27 June 2013 16:06
yes, i cleared all... but still no sound.
there is a bell icon in a loby - i tried to check it, but it's not working...
      
rasmussen81
DoW Content Provider
Designer's Oath

User Pages
Posts: 7126
Registered:
July 2007
Re:sound Thu, 27 June 2013 16:51
dana_ wrote on Thu, 27 June 2013 18:06


there is a bell icon in a loby - i tried to check it, but it's not working...


The bell icon calls other players; you will not hear the sound and it won't do anything unless you have selected a player to 'call'. Try going into a game to check your sound, and make sure that your volume is turned up. Smile
      
dana_
Junior Member
Cadet

User Pages
Posts: 14
Registered:
July 2010
Re:sound Fri, 28 June 2013 00:27
of course, the volume is turned on...
      
Sysyphus - Pommard
Senior Member
T2R All Around Tournament 2011 Winner

User Pages
Posts: 2405
Registered:
December 2007
Re:sound Fri, 28 June 2013 18:45
The bell telling you it's your turn to play just does not work anymore for several players on ticket to ride. It's not a personal problem on dana's side.
      
dana_
Junior Member
Cadet

User Pages
Posts: 14
Registered:
July 2010
Re:sound Fri, 28 June 2013 20:51
tnx
      
Sysyphus - Pommard
Senior Member
T2R All Around Tournament 2011 Winner

User Pages
Posts: 2405
Registered:
December 2007
Re:sound Sat, 29 June 2013 21:14
I think best is to post on the digital forum.
I'll leave a note.
      
    
Previous Topic:Marklin Locomotive Question
Next Topic:Bug: Ticket to ride PC from steam
Goto Forum: