Five Tribes Five Tribes

Forums

Search
Forums » Small World - Digital » [Beta]Bot hang up in 2.5.0-1169-a1177a0c
Show: Today's Posts 
  
AuthorTopic
Urban breed
Junior Member
Cadet

Posts: 19
Registered:
December 2012
[Beta]Bot hang up in 2.5.0-1169-a1177a0c Wed, 21 May 2014 20:39
A friend and I attempted to play a friendly game with 2 bots added. It seems that wasn't the best idea. We got as far as to the last bot's first turn. The bot is about to pick a race combo. The timer is not counting and nothing is happening. Has anyone else encountered this?

[Updated on: Wed, 21 May 2014 22:27]

      
Yann
-= Crew =-
KS Backer - Skeleton

User Pages
Posts: 2354
Registered:
October 2002
Re:[Beta]Bot hang up in 2.5.0-1169-a1177a0c Thu, 22 May 2014 17:38
The game is probably corrupted. We fixed a major issue yesterday, please upgrade to build 1182 or higher and try to make another game like this. I'm interested to hear back from you!

Thanks in advance,

Yann
      
Urban breed
Junior Member
Cadet

Posts: 19
Registered:
December 2012
Re:[Beta]Bot hang up in 2.5.0-1169-a1177a0c Fri, 23 May 2014 06:55
Yann wrote on Thu, 22 May 2014 11:38

The game is probably corrupted. We fixed a major issue yesterday, please upgrade to build 1182 or higher and try to make another game like this. I'm interested to hear back from you!

We've played a number of games with 1182 now. It's working a lot better. The few times a bot froze up all we needed to do was exit the game and come back in and things would move on again.
      
    
Previous Topic:[Beta] Games ending with "Bad Version"
Next Topic:[Beta] Cannot get local play to work
Goto Forum: