Five Tribes Five Tribes

Forums

Recherche
Forums » Small World - Digital » [Beta]Bot hang up in 2.5.0-1169-a1177a0c
Montrer: Messages du jour 
  
AuteurSujet
Urban breed
Junior Member
Cadet

Messages: 19
Enregistré(e) en :
December 2012
[Beta]Bot hang up in 2.5.0-1169-a1177a0c Wed, 21 May 2014 20:39
A friend and I attempted to play a friendly game with 2 bots added. It seems that wasn't the best idea. We got as far as to the last bot's first turn. The bot is about to pick a race combo. The timer is not counting and nothing is happening. Has anyone else encountered this?

[Mis à jour le: Wed, 21 May 2014 22:27]

      
Yann
-= Crew =-
KS Backer - Skeleton

Pages Perso
Messages: 2355
Enregistré(e) en :
October 2002
Re:[Beta]Bot hang up in 2.5.0-1169-a1177a0c Thu, 22 May 2014 17:38
The game is probably corrupted. We fixed a major issue yesterday, please upgrade to build 1182 or higher and try to make another game like this. I'm interested to hear back from you!

Thanks in advance,

Yann
      
Urban breed
Junior Member
Cadet

Messages: 19
Enregistré(e) en :
December 2012
Re:[Beta]Bot hang up in 2.5.0-1169-a1177a0c Fri, 23 May 2014 06:55
Yann wrote on Thu, 22 May 2014 11:38

The game is probably corrupted. We fixed a major issue yesterday, please upgrade to build 1182 or higher and try to make another game like this. I'm interested to hear back from you!

We've played a number of games with 1182 now. It's working a lot better. The few times a bot froze up all we needed to do was exit the game and come back in and things would move on again.
      
    
Sujet précédent:[Beta] Games ending with "Bad Version"
Sujet suivant:[Beta] Cannot get local play to work
Aller au forum: