Five Tribes Five Tribes

Forums

Recherche
Les messages du jour (ACTIVE) | messages sans réponse(s) (ACTIVE)


Forum concerné: Small World - Deutsch
 Sujet: Rassen- und Fähigkeits-Karten online stellen
Laos
Junior Member

Messages: 1
Enregistré(e) en :
July 2013
Rassen- und Fähigkeits-Karten online stellen Sun, 01 March 2015 08:29
Hallo,

ich bastel gerade daran, die Rassen und Fähigkeiten des Grundspiels und der Erweiterungen in Kartenform zu übertragen (inklusive erläuterndem Text, sodass man nicht 5 verschiedene Hilfszettel durchsuchen muss). Auf boardgamegeek gibt es schon einige solcher Karten-Sets, aber eben auf Englisch.
Meine Frage: An wen muss ich mich wenden, um nach Erlaubnis für das Veröffentlichen solcher Rassen- und Fähigkeitskarten zu fragen? (Artwork und Texte sind ja von Days of Wonder und nicht von mir).

Vielen Dank für eure Hilfe
      
Forum concerné: Discussie - Nederlands
 Sujet: M44 club OVL - oproep
Dietrich von Kleist
Senior Member
Victoire totale

Pages Perso
Messages: 764
Enregistré(e) en :
June 2005
  M44 club OVL - oproep Sun, 01 March 2015 09:21
Op 22 februari kondigde Diederik met trots de geboorte van de Oost-Vlaamse M44-club aan. Velen lazen het bericht, weinigen reageerden. Het ontbreken van een like-knop op dit forum heeft hier waarschijnlijk veel mee te maken. Ik heb het ook vaak meegemaakt dat niemand meer reageerde op mijn cartoons terwijl ik wel soms via berichten of tijdens het spelen te lezen kreeg er mee door te gaan.

Mag ik aan jullie medestrijders dan ook vragen te laten weten of ze het een goed initiatief vinden en geïnteresseerd zijn om (regelmatig) te komen spelen. Zo worden de inspanningen van de stichters beloond en biedt het bestaan van een Oost-Vlaamse club ons de mogelijkheid het bordspel zelf te spelen, op een manier het online niet kan. Met tegen- en medespelers van vlees en bloed; eigen scenario's; breaklord; ... maar vooral veel plezier!

Allen aan het klavier dus! Dit is een bevel Smile