Ticket to Ride France Ticket to Ride France

Events

D-Day landings speeldag

Zoals ieder jaar sinds de uitbreiding uitkwam organiseert de M44Brigade een speeldag Waarbij we D-Daylandings spelen.  Met 12 personen aan een bord (6 tegen 6) proberen we de geschiedenis te herhalen, of te veranderen. Om het spel op te zetten heb je een enorme berg aan materiaal nodig Gelukkig hebben wij deze tot onze beschikking en hoef je alleen maar gezelligheid mee te nemen.
We beginnen de dag om 10:00 met een stukje uitleg voor diegene die het spel nog niet gespeeld hebben uiterlijk om 10:30 beginnen we dan met spelen. Hier trekken we 4 uur voor uit (inclusief een kleine pauze) waarna we om 15:00 een twee ronde spelen. Inclusief een pauze om te eten zijn we hier dan rond 20:00 mee klaar. Als er dan nog genoeg animo  kunnen we nog een derde ronde spelen of nog iets anders spelen.
Opgeven voor deze dag is nodig om in te schatten hoeveel tafels we moeten klaarzetten, dus opgeven is noodzakelijk.
Daarnaast worden de tafels gevuld op volgorde van inschrijven. De eerste 12 inschrijvingen spelen dus een volledige uitbreiding. Als er meer dan 12 mensen komen zetten we gewoon een nieuwe D-Daylandings op zodat je altijd kan meespelen. Kosten voor deze dag bedragen €5,- om de kosten van de zaal te dekken. Drinken en een snack zijn tegen schappelijke prijzen beschikbaar. Voor een Lunch moet zelf gezorgd worden evenals het avond eten (meestal bestellen we pizza of friet en rekenen we dat contant af)
Aanmelden kan door een email te sturen info@m44brigade.nl

Event location:

Von Kropfplein 1
Klundert 4791 GB
Netherlands


Zoom

Contact Person

  • Contact: Jurgen Verwijst
  • Organization: M44Brigade
  • E-mail: 
  • Phone: +31-(0)631246186