Deep Blue Deep Blue

Forums

Recherche
Forums » Ticket to Ride - Nederlands » Nations Cup 2012
Montrer: Messages du jour 
  
AuteurSujet
BTB Patterson
Senior Member
Champion du Monde AdR 2010

Pages Perso
Messages: 275
Enregistré(e) en :
January 2006
Nations Cup 2012 Sun, 19 August 2012 13:05
Hallo,

Zijn er nog Nederlandse spelers die zin hebben om mee te spelen tijdens de komende Nations Cup, een soort inofficieel Ticket to Ride WK voor teams? Informatie is te vinden in het zogenaamde Competitive Forum of op te vragen bij ondergetekende.

Als je mee wilt doen, zou het betekenen dat je 1 wedstrijd van max. 5 potjes per week zou moeten willen spelen, zolang we in de race zijn. Tijdstip af te spreken met de tegenstander van die week. Er wordt op redelijk hoog niveau gespeeld.

Geinteresseerden kunnen zich melden hier als reactie op dit bericht of via een Private Message naar ondergetekende.

Groet,
Patrick (spelend als DD Patterson)

[Mis à jour le: Sun, 19 August 2012 14:16]

      
GSV3
Senior Member

Pages Perso
Messages: 759
Enregistré(e) en :
May 2009
Re:Nations Cup 2012 Mon, 03 September 2012 12:24
Le message n'a pas de contenu

[Mis à jour le: Mon, 17 September 2012 12:38]

      
GSV3
Senior Member

Pages Perso
Messages: 759
Enregistré(e) en :
May 2009
Re:Nations Cup 2012 Mon, 17 September 2012 12:37
Beste Truckerteller, beste Sven,
Ik heb bewust gekozen om in het Nederlands te schrijven, want ik zal me misschien beter uitdrukken.
Kunnen we nog even terugkomen op de beslissingen van gisteren?

1) maf
Hij heeft niet geweigerd voor Frankrijk te spelen maar was niet akkoord met de manier om groepen te vormen.
Frankrijk heeft wel een speciale benadering en degene die niet daarmee akkoord gaan hebben weinig keuze omdat er onvoldoende andere FR-spelers achterblijven om een NIET-TGV Franse ploeg te vormen.
Dezelfde samenstellingsprocedure in Duitsland of US zou ook tot conflicten komen. Ik kan mij moeilijk inbeelden dat theKid and Sysy in dezelfde ploeg zouden spelen.
Moeten we dan maf noodzakelijk uitsluiten? Is de regel 10 dan echt van toepassing?

2) Dav L
In alle eerlijkheid weet ik niet wie Dav L juist is. In de lobby waren er soms discussies hierover maar niemand heeft ooit kunnen bewijzen dat hij een 'oude' speler was. In de forums is er ook geen informatie te vinden. Ik heb met Elric besproken en hij heeft mij overtuigd dat we niemand kunnen inschrijven zonder voldoende garanties. Hij heeft gelijk.
Daarom vraag ik om maf met onze ploeg te laten spelen, en hopelijk zal hij volgend jaar de mogelijkheid hebben voor Frankrijk (TGV of niet) te spelen.
Hoogachtend,
Vincent
      
Truckerteller
Senior Member
Chef de train, Niveau 1

Pages Perso
Messages: 947
Enregistré(e) en :
October 2007
Re:Nations Cup 2012 Mon, 17 September 2012 14:34
Beste Vincent,

Vanuit het oogpunt van ~maf kan ik me voorstellen hoe e.e.a. gelopen is en dat hij het niet eens is met de teamvorming van Frankrijk.

Echter:
- het was de keuze van maf om een andere route te bewandelen, niet van Franse teams: die hebben hem een plaats aangeboden.
- volgens deze redenatie kan dus iedereen die het niet eens is met z'n landgenoten zich uiteindelijk bij een TNT vervoegen. In theorie kunnen dus allerlei topspelers samen een TNT vormen, omdat ze niet voor een bepaald landenteam willen spelen
- In het verleden zijn expliciet regels opgesteld (voor mijn tijd, na verhitte discussies) om dit tegen te gaan en een goede inzet voor nationale teams te waarborgen
- Er zijn blijkbaar ca. 25-30 spelers die zich prima kunnen vinden in de teamsamenstellingen van Frankrijk, en slechts een speler absoluut niet.
- maf heeft weken de tijd gehad om alles met teamcaptains, Sysyphus en anderen te bespreken, maar nu kiets hij er op het allerlaatste moment voor om voor een TNT te spelen zonder iemand te informeren. Hij had zich allicht in de TNT thread kunnen aanmelden, wat dan weer tot een discussie had kunnen leiden
- ik vind het niet fair naar andere landenteams om in dit geval af te wijken van de regels, ook al misgun ik het maf niet
- maf kan wat mij betreft nog gewoon voor Frankrijk spelen, wat is het probleem van White of Pink TGV, heeft hij ruzie met die mensen ? Voor zover ik weet vond maf zich te goed voor White of Pink of had hij specifieke ideeen hoe zijn team er uit moest zien. Is het zo verschrikkelijk om in een lager team te spelen ?

Groet,
Sven

ps. Voor zover ik het Franse forum volg is de teamsamelstelling en de aanloop naar de NC extreem vrolijk en vriendelijk.
      
GSV3
Senior Member

Pages Perso
Messages: 759
Enregistré(e) en :
May 2009
Re:Nations Cup 2012 Mon, 17 September 2012 16:15
grrrr. Ik kan je alleen maar gelijk geven.
Als je bezig zijt met de vorming van een TNT, dan denk jij uiteraard niet altijd aan alle gevolgen.
Het is altijd een zeer zware bevalling en je weet niet hoe blij we kunnen zijn als we voldoende spelers kunnen vinden (en ik heb niemand uitgesloten, ongeacht de rating, ervaring, ...)
Bon, ik stop hier...
Natuurlijk zou ik het zeer op prijs stellen moesten we een uitzondering kunnen maken.
Toch weet ik dat uitzonderingen op den duur voor problemen zorgen.
Gr.
Vincent
      
    
Sujet précédent:probleem
Sujet suivant:Online ticket to ride, boodschap aan tegenstander
Aller au forum: