Small World of Warcraft Small World of Warcraft

Forums

Recherche
Forums » Ticket to Ride - Nederlands » Station
Montrer: Messages du jour 
  
AuteurSujet
Erik Uitdebroeck
Senior Member
Lieutenant Colonel

Pages Perso
Messages: 1303
Enregistré(e) en :
December 2006
Station Wed, 14 August 2013 09:19
Dag medereizigers,

Kan iemand me (langzaam en duidelijk Laughing Laughing ) de regels en het gebruik van een station uitleggen aub, want ik begrijp ze niet zo goed Embarassed .

Bedankt.
      
Mr Bean
Senior Member

Pages Perso
Messages: 818
Enregistré(e) en :
May 2006
Re:Station Wed, 14 August 2013 19:24
Een station vervangt als het ware een stukje spoor, dat je niet meer kunt leggen omdat iemand anders dat al gedaan heeft.
Op de andere plattegronden heb je dan pech gehad en zul je een andere weg moeten zoeken of een kaartje opgeven, maar op de EU-plattegrond heb je het fenomeen station.

Tegen bepaalde kosten (per station 4 minpunten + een beurt en een treintje, bij de 2e een beurt en 2 treintjes en bij de 3e een beurt en 3 treintjes) kun je een stad 'claimen', waar je geen spoor naar toe hebt. Het moet wel zo zijn dat iemand anders er al spoor heeft, want anders komt er alsnog geen verbinding tot stand.

Concreet: Je hebt het kaartje Brest-Petrograd en je hebt al spoor lopen van Brest-Paris-Frankfurt-Berlin en Danzig-Riga-Petrograd. Een andere deelnemer heeft al Berlin-Danzig gelegd en je ziet ook geen kans om via omwegen te verbinden (of hebt daar geen zin in). Nu kun je als ervoor kiezen om een station te leggen op Berlin of Danzig. Je doet dat door een treinkaartje aan te clicken en naar een van die 2 steden te slepen. Je krijgt dan de vraag of je een station wilt plaatsen. Als je dat station daadwerkelijk plaatst, geldt het kaartje Brest-Petrograd als vervuld en dat zijn toch veel punten en veel strafpunten uitgespaard, dus dat moet je afwegen tegen de kosten!

NB Het telt NIET als een doorlopende route, dus je kunt op die manier niet de langste route bewerkstelligen.

      
Erik Uitdebroeck
Senior Member
Lieutenant Colonel

Pages Perso
Messages: 1303
Enregistré(e) en :
December 2006
Re:Station Thu, 15 August 2013 11:08
Zeer duidelijk.

Hartelijk bedankt.
      
player5753757
Junior Member

Messages: 2
Enregistré(e) en :
August 2020
Re:Station Fri, 28 August 2020 04:17
Smart plugs are more powerful. In addition to being a charger for household appliances and mobile digital devices, Smart Dimmer Switch such as traditional sockets, they can also be used on many smart household appliances and have more powerful features. So, which devices are suitable for KS-602S Smart Light Switch?
      
    
Sujet précédent:Spelers tellen
Sujet suivant:I need directions for the game
Aller au forum: